3 étel, ami nem kerül többé az asztalunkra a globális felmelegedés miatt
Az éghajlatváltozás befolyásolja számos élelmiszer termelését, így jobb, ha most élvezzük ki ezeket az ízeket.
Az éghajlatváltozás befolyásolja számos élelmiszer termelését, így jobb, ha most élvezzük ki ezeket az ízeket.
A tavasz a 24. legszárazabb lett 1901 óta.
Az iparosodás óta a Föld hőmérséklete már 1,1 Celsius-fokkal emelkedett.
A tudósok saját bevallásuk szerint még sohasem láttak ilyen szélsőséges helyzetet.
A globális felmelegedés következtében ősi kórokozók olvadhatnak ki a jégsapkákból.
A szakértők szerint előre jelezheti az ember jövőjét az, ahogy korábban más emlősfajok reagáltak a klímaváltozásra.
A klímaváltozás következtében megemelkedő tengerszint miatt többek között Velencét és Amszterdamot is veszély fenyegeti.
Grafikák, melyek bemutatják, mi történik például a londoni Buckingham-palotával, a dubaji Burdzs Kalifával, vagy a stockholmi palotával.
Úgy érzi, nem volt elég 2070-ig mennie, vagy saját magával találkoznia, elugrott egy kicsit 2120-ba, és levideózta az akkori Las Vegast. Íme.
Ezt azért nem láttuk jönni.
Annyi hó esett, hogy a Mauna Kea vulkán egyik útját le kellett zárni.
Az éghajlatváltozás kinyírta a pesti telet, ez mostmár tény. Lássuk, miért jó és miért rossz ez!
Nézzen el a norvégiai SALT-ra, a sarkkörön túlra télen, és értékelni fogja a 17 fokot meg a természetet.
A fitneszguru szerint a vízszint nem emelkedik, hanem csökken, és ezt egy fotón be is mutatta.
Egy új tanulmány szerint, ha változtatnánk az étkezési szokásainkon, nem fokozódna az üvegházhatás.
Amerikai tudósok szerint jegelni kell a globális felmelegedés elméletét, 2008 első hat hónapja ugyanis az utóbbi 5 év leghűvösebb féléve volt.